Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

28.4.2011

KulttuuripassiKulttuurikandi, -maisteri vai oikein -tohtori?

Opiskelijoita kannustetaan kulttuurisuorituksiin passilla

Kaikilla Turun korkeakouluopiskelijoilla on nyt loistava tilaisuus hankkia itselleen Opiskelijan kulttuuripassi ja osoittaa sen avulla kulttuurista aktiviisuuttaan.

Turun yliopiston ylioppilaskunta TYYn kulttuurivaliokunta lanseerasi kulttuuripassin yhteistyössä Turku 2011 -säätiön ja Turun kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen kanssa 28.4.2011. Passia voi ruveta täyttämään vaikka heti!

Käymällä kulttuuritapahtumissa opiskelijat voivat kerätä merkintöjä passiin ja saavuttaa erilaisia leikkimielisiä kulttuurialan tutkintoja. Merkintöjä saa Turku 2011 -produktioiden ja Turun kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen alaisten laitosten lisäksi monista muistakin Turun alueella järjestettävistä kulttuuritapahtumista.

Kulttuuripassin sivuilla www.tyy.fi/kulttuuripassi on nähtävissä lista tahoista, jotka ovat tähän mennessä ilmoittautuneet tarjoamaan merkintöjä passiin.

Tietoja täydennetään jatkuvasti ja merkintöjä kannattaa kysyä myös muista kuin kuin listalla olevista paikoista. Tarkkaa määritelmää kulttuurille ei ole asetettu, vaan passin avulla järjestävät tahot haluavat kannustaa opiskelijoita tutustumaan kulttuuriin monipuolisesti.

TYYn kulttuurivaliokunnan puheenjohtaja Hanna Meriläinen toivoo kulttuuripassin kannustavan opiskelijoita tutustumaan kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi myös sellaisiin kulttuurin muotoihin, jotka eivät ole itselle entuudestaan tuttuja.

- Kaupungissa on vuoden mittaan tarjolla paljon ilmaisia kulttuuritapahtumia, ja monista tapahtumista saa myös opiskelija-alennusta, joten ennakkoluulottomalla asenteella jokaisen on helppo ylittää kulttuuriset rajansa, toteaa Meriläinen.

Lue lisää aiheesta Kulttuuripääkaupungin sivuilta.

Tapahtumavinkkejä sekä lisätietoja passista ja opiskelija-alennuksista:


Sivua viimeksi päivitetty 28.4.2011 15:42 ja sivu on julkaistu 28.4.2011 15:23

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi