Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

26.4.2012

Nuori Kulttuuri Sounds 2012

Valtakunnallinen nuorten musiikkitapahtuma tuo Turkuun n. 1 500 nuorta esiintyjää

Valtakunnallinen nuorten musiikkitapahtuma ”Nuori Kulttuuri Sounds 2012” järjestetään Turussa 25.-27.5. Turun kaupungin nuorisoasiainkeskuksen tilaisuuksiin odotetaan esiintyjiksi noin 1 500 nuorta musiikin harrastajaa eri puolilta Suomea. Mukana on myös mm. saamelaisia ja ahvenanmaalaisia ryhmiä.

Turkuun tulevat esiintyjät on valittu eri puolilla maata järjestetyistä Nuori Kulttuuri -aluetapahtumista. Esiintyjiä tulee yhteensä 76 eri kunnasta. Varsinais-Suomen aluetapahtumat järjestettiin maaliskuussa Raisiossa ja Kaarinassa.

Nuoret esiintyvät toukokuussa Turun konserttitalolla, Turun työväenopistolla, Taide- ja toimintatalo Vimmassa sekä Caribia Areenalla. Musiikkilajeina ovat rap, iskelmä-, jazz-, rock-, pop-, hiphop-, klassinen- ja kansanmusiikki.

Yleisöllä on tapahtumiin vapaa ja ilmainen pääsy.

Tapahtuman järjestelyissä on mukana lähes sata Turun kaupungin työntekijää, sekä vapaa-ehtoisia työntekijöitä. Mukana tehtävissä on myös Turun flikkoja ja poikia eri vuosilta.

Vuoden 2012 valtakunnallisen tapahtuman järjestää Turun kaupungin nuorisoasiainkeskus ja sitä koordinoi Nuori Kulttuuri – toimikunta. Edellisen kerran valtakunnallinen Nuori Kulttuuri –tapahtuma järjestettiin Turussa vuonna 2007.

Asia esitellään nuorisolautakunnan kokouksessa tänään (26.4.) Lautakunnan esityslistan pääsee lukemaan oheisen linkin kautta: http://www05.turku.fi/ah/nuoriso/2012/0426004l/welcome.htm


Nuori Kulttuuri -tapahtuma on katselmus, jossa nuoret pääsevät esittämään taitojaan asiantuntijaraadille, yleisölle ja muille musiikin harrastajille. Asiantuntijaraati antaa kaikille esiintyjille kehittävää palautetta.

Nuori Kulttuuri -toiminta on kulttuurista nuorisotyötä, joka edistää ja tukee lasten ja nuorten monipuolista taiteen harrastamista. Nuori Kulttuuri -tapahtuma tarjoaa nuorille mahdollisuuden kartuttaa esiintymiskokemusta ja tutustua muihin alan harrastajiin. Tapahtuman teema vaihtelee vuosittain musiikista, tanssiin ja teatteriin.

Lisätietoja:

 


Sivua viimeksi päivitetty 26.4.2012 11:58 ja sivu on julkaistu 26.4.2012 11:58

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi